Entrevista en “De banda a banda”, el nou programa sobre bandes d’À Punt

El passat dissabte 13 va començar un nou programa de ràdio a À Punt. Dirigit per Jordi Company i Arnau Muria, “De banda a banda” pretén ser un programa modern sobre les nostres bandes de música. El primer programa no va defraudar i, a més d’escoltar música, va haver una tertúlia molt interessant sobre les pors, l’ansietat escènica i els problemes en les relacions del músics, professionals i amateurs, de la mà d’experts Pedro Sucías (https://entrenandomimusica.com) i Fermin Galduf i Guillermo Dalía (http://coachingparamusicos.es). A més, l’estrena del programa va comptar amb una entrevista al mestre de mestre (mestre meu també) José Rafael Pascual Vilaplana, actualment director titular de les bandes de música de Bilbao i Barcelona.

Podeu escoltar el programa de dissabte sencer ací: http://bit.ly/2QKBgL0

El diumenge és el dia dedicat als documentals sonors de les nostres bandes i pobles. El primer programa, diumenge 14, ha estat dedicat a la Rotovense Musical de Ròtova, banda que dirigisc des de fa gairebé quatre anys. El format em sembla novedós i molts atractiu. Aquests documentals sonors et transporten a la vida del poble a través dels sons i les entrevistes a músics de la banda. Et pots fer una bona idea de com és la banda i quin arrelament té al poble. Les veus de Mario, Ramonet, Mariàngels o Adrian m’han fet confirmar allò que pense de fa temps, la Rotovense és una gran banda que els seus músics se l’estimen molt i porten el nom del poble i de tota la Vall del Vernissa allà on van. La part on Jordi m’entrevista a mi com a director va des del minut 30:20 fins 36:30 aproximadament. La conversa que vam tindre va durar bastant més i els temes que van sorgir van ser molt interessants però, clar, el programa té la durada que té. Tant Jordi com Arnau són uns apassionats del món bandístic, s’han criat en elles i ho transmeten amb molt d’entusiasme.

Podeu escoltar el programa de diumenge sencer ací: http://bit.ly/2PyWH1s

Vull animar-vos a escoltar i seguir a les xarxes este nou programa sobre bandes que naix amb vocació de parlar de temes poc habituals, inclús polèmics, de preguntar-se per fets particulars dels nostres pobles i de mostrar la realitat social de les bandes de música més enllà dels tòpics. Endavant i molta sort.

Web del programa

Facebook

Twitter



Citar este post
Ferrán Escrivá Llorca (2018, 15 octubre). Entrevista en “De banda a banda”, el nou programa sobre bandes d’À Punt. FERRAN ESCRIVÀ-LLORCA. Recuperado 19 de junio de 2024, de https://fescriva.hypotheses.org/1037

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Buscar en OpenEdition Search

Se le redirigirá a OpenEdition Search