Publicació document “I Jornadas de Innovación DIMEU” juny 2017 (UJI)

El GIE TEAM –Grupo de Innovación Educativa de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI)– ha publicat el llibre I Jornadas de Innovación DIMEU dins de la Col·lecció Innovació Educativa (publicacions de la Universitat Jaume I). Es tracta d’un document d’accés lliure que pots descarregar de forma completa i totalment gratuït.

Aquesta publicació recull la participació dels ponents en les jornades, organitzades pel GIE TEAM, en col·laboració amb la UFIE (Unitat de Formació i Innovació Educativa de l’UJI).

La publicació compta amb més d’una dotzena de ponents, procedents de diverses universitats espanyoles, que comparteixen els seus coneixements sobre l’ús de les aplicacions mòbils en la docència universitària. Es presenten diferents experiències de Ludificació mitjançant l’ús dels smartphones com a recurs pedagògic a la docència, així com la realització de tallers per explicar el seu ús.

Link al llibre: http://www.tenda.uji.es/pls/iglu/!GCPPA00.GCPPR0002?lg=CA&id_art=1670

Link als vídeos de les jornades: http://www.svideo.uji.es/seccio.php?nivell=1&lg=&%20catego=100#N1C100Citar este post
Ferrán Escrivá Llorca (2019, 7 febrero). Publicació document “I Jornadas de Innovación DIMEU” juny 2017 (UJI). FERRAN ESCRIVÀ-LLORCA. Recuperado 19 de junio de 2024, de https://fescriva.hypotheses.org/1162

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Buscar en OpenEdition Search

Se le redirigirá a OpenEdition Search