Estrenem el curs amb novetats

Els que ens dediquem al món educatiu els anys comencen l’1 de setembre. Encara que fa dies que ja estic treballant hui obrim les portes del curs amb algunes novetats. Ahir (31 d’agost) va acabar el meu contracte amb la UJI i, per tant, aquest curs no aniré a Castelló a fer classe. Sí que mantindré la vinculació amb l’equip d’investigació (IHA). Així que alguns dies sí que tornaré per allí que a més, la UJI té un servei bibliogràfic excel·lent i jo sóc usuari habitual.

Des de l’1 d’abril sóc PDI indefinit a la VIU on tinc la meua dedicació docent al màxim. També tenim nous projectes d’investigació en marxa. Espere poder explicar novetats en els propers mesos. Aquest curs continue la docència en Musicologia (Historiografia al Máster en Interpretación e Investigación Musical) i en Educació (Màster en Formación del Profesorado i assignatures de la menció de música del grau de mestre/a de primària.

Hui comencem també el curs a l’Escola de Música d’Oliva amb nous reptes, novetats, nous projectes i amb obres a l’escola. Sempre és il·lusionant encetar curs i estic segur que enguany farem un salt qualitatiu i una consolidació d’una idea d’escola que ja fa uns quants anys que vam posar en marxa.

Com ja vaig publicar, el passat juliol vaig acabar una etapa amb els amics de La Rotovense Musical. Aquest serà un curs on no dirigiré cap formació musical: ni cor ni banda. Supose que serà una mica estrany però serà el moment de tornar a reprendre altres activitats i dedicar temps dels caps de setmana a altres persones.

Ja aniré publicant-ho però aquest curs aniré a uns quants encontres científics, alguns que em fan molta il·lusió. Per començar, en unes setmanes a Madrid. També tindrem activitats prop de casa. Després del congrés d’AVAMUS, hi haurà seminaris i activitats musicològiques a terres valencianes, on sabeu que la institucionalització és gairebé nul·la. Continuarem posant els nostres granets d’arena.

Mantindré la publicació periòdica de dilluns i dijous però hi haurà algunes entrades extra de caràcter extraordinari. Espere que siga del vostre interés i accepte de bon grat el feedback i els comentaris tant al blog com per email ferran.escriva@gmail.com.Citar este post
Ferrán Escrivá Llorca (2019, 2 septiembre). Estrenem el curs amb novetats. FERRAN ESCRIVÀ-LLORCA. Recuperado 19 de junio de 2024, de https://fescriva.hypotheses.org/1422

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Buscar en OpenEdition Search

Se le redirigirá a OpenEdition Search