CFP Quadrivium. Revista de Musicologia 2020. «El centenari de l’efemèride: cànons, identitats i oblits. Beethoven, 250»

Quadrivium. Revista de Musicolgia ha llençat el CFP per al 2020 dedicat «El centenari de l’efemèride: cànons, identitats i oblits. Beethoven, 250».

El deadline per entregar els articles és el 30 de setembre de 2020.

Més informació: https://avamus.org/ca/quadrivium/


Quadrivium-Revista Digital de Musicologia (AVAMUS)

Convocatòria d’articles

«El centenari de l’efemèride: cànons, identitats i oblits. Beethoven, 250»

D’acord amb la temàtica plantejada per a les “XVI Jornades AVAMUS de Musicologia”, la revista Quadrivium té previst editar un número sota el títol «El centenari de l’efemèride: cànons, identitats i oblits. Beethoven, 250».

L’equip editorial anima a participar en aquest número, que es publicarà a partir del quart trimestre del 2020. El número inclourà articles referents a música, cultura i societat entorn de la figura de Beethoven, així com treballs de temàtica més àmplia i variada.

Alguns dels temes centrals, sense descartar-ne d’altres, serien: la presència de Beethoven en l’experiència musical valenciana i espanyola; la celebració d’anteriors centenaris beethovenians (1920, 1927, 1970, 1977); l’existència, o no, d’un possible cànon musical valencià; la presència de compositores i compositors valencians en el cànon musical espanyol i europeu; el concepte d’efemèride i els mecanismes que el regeixen; efemèrides recents, passades i futures, d’altres artistes destacats.

Els articles han de tindre una extensió d’entre 4000 i 8000 paraules. Poden estar escrits en valencià, espanyol o anglès. Cal adjuntar un resum d’un màxim de 200 paraules i tres paraules clau, ambdós en la llengua de l’article i traduïts a l’anglès. L’equip editorial vetllarà pel compliment de totes les normes editorials i no s’acceptaran articles que no les seguisquen:

(http://avamus.org/wp-content/uploads/2016/02/Normes_editorials_Revi_29-7-2015.pdf)

Tots els articles, guardant-ne l’anonimat, seran sotmesos a l’avaluació per parells d’especialistes externs, una vegada superada la preavaluació del comitè editorial de la revista.

L’equip editorial recorda que Quadrivium també accepta altres propostes d’articles d’altres temàtiques musicològiques que formaran part de l’apartat «Miscel·lània». Les normes editorials són les mateixes.

La data final d’entrega de manuscrits és el 30 de setembre de 2020. Cal enviar els articles a l’adreça quadrivium.avamus@gmail.com

La revista Quadrivium és una publicació online i de lliure accés de l’Associació Valenciana de Musicologia (AVAMUS) que s’edita anualment basada en un procés de doble revisió per parells (ISSN 1989-8851). La revista accepta articles d’investigació i difusió dins del camp de la musicologia en tots els seus àmbits. La revista es dirigeix a professionals i estudiants de musicologia i té com objectiu donar a conèixer estudis que aporten aspectes nous en el camp de la musicologia.

Més informació en http://avamus.org/quadrivium/Citar este post
Ferrán Escrivá Llorca (2020, 11 mayo). CFP Quadrivium. Revista de Musicologia 2020. «El centenari de l’efemèride: cànons, identitats i oblits. Beethoven, 250». FERRAN ESCRIVÀ-LLORCA. Recuperado 19 de junio de 2024, de https://fescriva.hypotheses.org/1943

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Buscar en OpenEdition Search

Se le redirigirá a OpenEdition Search